2011. október 29., szombat

Véleményeim



Szép estét drágáim, vagyis lassan jó reggelt!
Mindjárt éjfél, én viszont csak most végeztem...
Mindenkinek a teljes igazságot írtam, amit érzek
ez talán majd néhol érezhető lesz...szóval előre is bocsánat.
Én előre szóltam, hogy szókimondó leszek. 
Ja és még szeretnék azért is bocsánatot kérni
hogy nincs egy csomó vesszőm kirakva
a szemem majd leragad, remélem ezt megértitek...
de ezt a bejegyzést javítani fogom, csak nem akarom csúsztatni már tovább
De amint látjátok ezek csak a vélemények. Pont még sehol sem...
Hát igen, azokat nem ma fogom kiírni. De ígérem itt lesznek.
Holnap nem leszek itthon!
De szeretném minden versenyzőmnek látni a reakcióját miután elolvasta ezt.
Szóval kérek mindenkit, hogy legalább annyit írjon hogy "elolvastam" vagy valami.
De egyébként tudjátok, hogy mi érdekel engem. Remélem ennyit megtesztek nekem.
Ide megjegyzésben, chaten, emailban, facebook-on bárhol ahol gondolod.
facebook.com/Tiszti ---- Aki még nem ismerne :D
Na mindenkinek millió puszi
Remélem senkit nem szomorítok el. Ja és igen. Majd láttok néhány helyen kioktatást bemásolva..
Ööö...hát igen, szerintem vannak alapvető dolgok amiket illendő tudni, ha valamit írsz, és hát ha ezzel eddig nem voltál tisztában akkor ezen segítettem. Ha valakinek még így sem tiszta írjon!!!
Tiszti








Libricica:
Első jelentkezőként, először vettem kezeim közé a munkádat, és igazából egyáltalán nem csalódtam. A fejezet végén igazából, tényleg elsírtam magam, és  úgy éreztem, hogy ezzel a szomorú befejezéssel vége is a történetnek…bár tudom, hogy van folytatás, - nem azért mert nem tetszett – de nem tudnám tovább olvasni. A sztori egyszerűen csodálatos, de annyira szomorú, hogy én magam  a gyenge lelkem miatt nem tudnám tovább olvasni. Viszont büszke vagyok rád, amiért te képes vagy erre. Az írás technikád tetszik, szépen fogalmazol, bár látszik, hogy első fejezet. Néhol jobban ki kellett volna dolgozni a mondatokat. Ahogyan leírtam a történet tetszik, és a helyesírásod is jó, sőt igazából a tiéd volt a legtökéletesebb az összes közül. Nem találtam, semmiféle hibát, ami pl. másoknál kiszúrta a szemem. J Köszönök neked mindent, azt amit a fejezettől kaptam, és azt hogy ezzel jelentkeztél. És ne haragudj rám kérlek. Remélem megértesz…a fejezet a történet és minden együtt nagyon tetszik, egyszerűen, csak én magamban lezártam ezzel és így nem tudnám tovább olvasni. Viszont tényleg nagyon nagyon boldog vagyok, hogy itt voltál velem!


Katie:
A te fejezetedbe kétszer kezdtem bele. Először azért hagytam abba, mert nagyon érthetetlennek és unalmasnak találtam. Viszont amikor újra elolvastam, rákellett jönnöm, hogy tévedtem! Nagyon nagyot. A szereplőidbe tényleg beleszerettem, bár én máshogy képzeltem el mint te J. Nagyon szépen megírtad a fejezetet, tetszett. Amúgy is imádom a szerelmes sztorikat, úgyhogy jól esett elolvasni ahogy végülis összejönnek, sok-sok idő után. A fogalmazzással, sem volt probléma, szépen írsz. Viszont a helyesírás az még nem a legtökéletesebb. Nem te vagy az egyetlen ember akinél ugyan ezt fogom kijavítani, ne aggódj. Sokan nem tudják hogyan kell írni, csak írnak. A legnagyobb hiba amire a legalergiásabb vagyok az ez itt: - Szia, Jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni. – hadartam gyorsan. --- Ez itt nagyon rossz!!!!  Ez helyesen így néz ki: - Szia, jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni – harartam gyorsan. --- Gondolom sokan észre sem vettétek mi a különbség, hát ezért elárulom: ….akartam beszélni. – Na ide a gondolatjel elé nem teszünk pontot. Nem zárunk mondatot mielőtt bármivel jellemeznénk azt! Kizárólag akkor, ha annak semmi köze a mondathoz pl:  – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg. Viszont ahogy látod, ha lezárod a mondatot gondolatjel előtt akkor a gondolatjel után nagy betűvel kell kezdeni! Kivételnek számít a kérdő illetve felkiáltójellel ellátott mondatok. Oda feltétlenül ki kell teni, viszont attól még nem kell a gondolatjel után nagy betűvel kezdeni! Így: - Szerinted tetszem neki? – kérdeztem Drinát.  Kérlek titeket erre figyeljetek már oda, ez egy alapvető dolog!!!


Minie95:
Imádtam a fejezeted, gyönyörűen fogalmazol, helyesírás is tökéletes. A történet is csodás. Komolyan nem bírtam szóhoz jutni, mikor végeztem vele. Csodálatos világot képzeltél el. A sztori különleges…imádtam. És szépen leírod a dolgokat, bemutatod, hogy nekünk olvsóknak egyszerűbb legyen elképzelni amit te is. Szerintem ez nagyon sokat számít! Viszont te is pontozási zavarban szenvedsz xD. Ne aggódj én is…imádom kipontozni a szöveget, ugyanis ezzel választok el egy-egy mondatrészt amely végül is nem egybe tartozik. Viszont a fejezetírásakor, hanyagolni szoktam, és szerintem nálad már lassan zavarónak éreztem a sok pontot egymás után, viszont a helyesírással nem volt probléma, ennek örülök így igazából nem veszem hibának, csak figyelj oda rá.


Renii:
A te fejezetedhez olyan lelkiállapotban kezdtem hozzá, amit igazából már nehéz állapotnak nevezni xD. Viszont a fejezet elolvasása után iszonyat feldobott lettem. Teljesen beeletudtam magam élni…nagyon jót buliztam, na és még annyit inni :D. Nagyon jól esett. Köszönöm, hogy ezzel neveztél, hálás vagyok érte.!! A betűtipustól viszont agyrémet kaptam, de ezzel ne foglalkozz, ezzel, csak én vagyok így! Szépen fogalmaztál, a történet is tetszett, sőt mi több imádom <3. Ja és igen kérdezted, hogy, hogy értem, a korszerű fogalmazást. Úgy, hogy használsz olyan szavakat melyek olyan 21. századiak. Többen azért nem használják, mert a mai könyvek sem úgy vannak írva/ fordítva. Viszont az ilyen blogos történeteknél szerintem állati jó dolog néha betenni egy-egy ilyen szót, feldobja. Legalábbis számomra. A helyesírásnál pedig minden jó, kivéve a párbeszéd.  Nem te vagy az egyetlen ember akinél ugyan ezt fogom kijavítani, ne aggódj. Sokan nem tudják hogyan kell írni, csak írnak. A legnagyobb hiba amire a legalergiásabb vagyok az ez itt: - Szia, Jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni. – hadartam gyorsan. --- Ez itt nagyon rossz!!!!  Ez helyesen így néz ki: - Szia, jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni – harartam gyorsan. --- Gondolom sokan észre sem vettétek mi a különbség, hát ezért elárulom: ….akartam beszélni. – Na ide a gondolatjel elé nem teszünk pontot. Nem zárunk mondatot mielőtt bármivel jellemeznénk azt! Kizárólag akkor, ha annak semmi köze a mondathoz pl:  – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg. Viszont ahogy látod, ha lezárod a mondatot gondolatjel előtt akkor a gondolatjel után nagy betűvel kell kezdeni! Kivételnek számít a kérdő illetve felkiáltójellel ellátott mondatok. Oda feltétlenül ki kell teni, viszont attól még nem kell a gondolatjel után nagy betűvel kezdeni! Így: - Szerinted tetszem neki? – kérdeztem Drinát.  Kérlek titeket erre figyeljetek már oda, ez egy alapvető dolog!!!


Bett:
A helyesírásod lenyűgöz, végre valaki akinél, tényleg látom, hogy érdekli egyáltalán, az hogy mit ad ki a keze közül az olvasóknak. Ezt nagyon tisztelem benned! A fogalmazás is nagyon tetszik, arra is csak azt tudom mondani mint a helyesírásra, hogy a tökéletességre hajtasz. A sztori pedig szintén jó, érthető volt mit akarsz kifejezni, és mivel azt, hogy miről szól nem nézem így arról nem is szólok egy szót sem…kár lenne hiszen, te csak arról írsz amit szeretsz, azért mert én nem szeretem, több ezren rajtam kívül ott vannak és olvasnak téged, hisz nem sok ilyen blogossal találkoztam még. Én nagyon büszke vagyok rád Bett. És te is legyél az magadra!!!


Melii:
Ha az izgalomra tudnék most adni 100 pontot akkor is 1000 pontot adnék. A pólómat téptem magamon a feszültségtől amikor olvastam a fejezetet. Nagyon brutális volt. Teteszett. A sztori is tetszik én Tanyát mindig is ellenszenvesnek találtam és nem bánom, hogy Bella így megleckéztette. Szóval a történet is szuper. Viszont a helyesírássa te is elszomorítottál. Szóval ugyan úgy ahogy eddig neked is bemásolom! : . Nem te vagy az egyetlen ember akinél ugyan ezt fogom kijavítani, ne aggódj. Sokan nem tudják hogyan kell írni, csak írnak. A legnagyobb hiba amire a legalergiásabb vagyok az ez itt: - Szia, Jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni. – hadartam gyorsan. --- Ez itt nagyon rossz!!!!  Ez helyesen így néz ki: - Szia, jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni – harartam gyorsan. --- Gondolom sokan észre sem vettétek mi a különbség, hát ezért elárulom: ….akartam beszélni. – Na ide a gondolatjel elé nem teszünk pontot. Nem zárunk mondatot mielőtt bármivel jellemeznénk azt! Kizárólag akkor, ha annak semmi köze a mondathoz pl:  – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg. Viszont ahogy látod, ha lezárod a mondatot gondolatjel előtt akkor a gondolatjel után nagy betűvel kell kezdeni! Kivételnek számít a kérdő illetve felkiáltójellel ellátott mondatok. Oda feltétlenül ki kell teni, viszont attól még nem kell a gondolatjel után nagy betűvel kezdeni! Így: - Szerinted tetszem neki? – kérdeztem Drinát.  Kérlek titeket erre figyeljetek már oda, ez egy alapvető dolog!!!


Alicia Mirza:
Jaj, nem is tudom hol kezdjem…A legjobban élvezhető történet…A legizgalmasabb történet…Vagy…sorolhatnám még, hogy mennyi mindennek elmondhatom a fejezetet amivel neveztél. Egyszerűen imádtam. A végén pedig leesett az állam. Teljesen másra számítottam, mint amit kaptam. Szóval meglepett. A meséhez való hasonlítás és ahogy azt megírtad egyszerűen leírhatatlanul jó. Szóval izgalmas. A sok bonyodalom, és ahogy felvezeted az egészet, hogy a vége egy csattanó legyen fenomenális. Szóval élvezhető. A történet szuper. A helyesírásod kifogástalan. Az izgalomról pedig azt hiszem már nem kell beszélnem xD.


Sarah Sparkle:
Ejhaaa. Igen te vagy a másik legnagyobb kedvencem. Szuper. Szuper. Szuper…minden. Imádom a történetet és azóta már az elejét is elolvastam. Nagyon tetszik. Romantikus, rejtélyes és…nagyonn imádtam. Nagyon örülök, el sem tudom mondani mennyire, hogy jelentkeztél, hisz lehet, hogy akkor soha nem találok rád. --- Bele sem merek gondolni akkor miről maradtam volna le. --- A történet csodálatos. A helyesírásod kifogástalan. A blogod kinézete pedig már az első pillanatban lenyűgözött. Tisztelem azt benned is, hogy törődsz azzal, hogy olyan munkát adj ki a kezed közül ami csak is kizárólag tökéletes. Ez írigylésre méltó. Szóval teljesen meg vagyok elégedve.


Nagy Martina
Úgy látom sorban jönnek a kedvenc blogjaim J. Martina először is kezdeném ott, hogy elárulom neked, hogy teljes szívemből gyűlölöm a férfi főszereplőd. Viszont a történet elolvasása közben rádöbbentem, hogy ez miért is van így. Azért mert én magamban úgy határoztam meg ezt a számomra belül ismeretlen férfit hogy egy beképzelt…..stb. Hagyjuk is most! De így hogy elolvastam egy olyan lány gondolatait aki gondolom szereti, rádöbbentem, hogy úgy ítéltem el hogy igazából nem is ismerem. A történet egyszerűen megragadott, Sp ide vagy oda ez így van… A helyesírásoddal semmi problémám nem támadt, meg vagyok elégedve. A történet pedig természetesen izgalmas volt számomra. Bár sajnálom a lányt, hogy ilyen nehezen dolgozza fel a dolgokat, viszont tisztelem benne a kitartó erőt. Én már rég összeomlottam volna. Még nem olvastam tovább, de ez nem sokáig lesz így, mert íme ősziszünet…rengeteg időm van. Szóval átrágom magam a történeten, mert érdekel hogy, hogyan alakul tovább. Viszont ahogyan más blogoknál nem a tiédnél megakadt a szemem a sok fejezetszámnál. Nem tudom mióta írsz, de le a kalappal. Tisztellek téged nagyon. Büszke vagyok rád, és megtiszteltetés, hogy itt vagy a versenyzőim között!!


Pharm:
Annyi jót írtam már az előzőeknek, hogy már nem tudok csak ismételni…kifogytam a jelzőkből. De belevágok azért, hiszen hát hogy is maradhatna a legszebben fogalmazó blogosom megjegyzés nélkül??? Azt nem hagyhatom J Szóval, egyszerűen el voltam ájulva a fogalmazástól. Annyira szépen használod a szavakat, hogy az már írigylésre méltó. A sztori vagyis az egész történeted alap ötlete amint a címből kiderül a Breaking Dawn kibővítése. Ami először azért lepett meg, mert ez a könyv a négy közül is a legeseménydúsabb. Rögtön az futott át az agyamon, hogy ugyan ezt mivel lehet bővíteni? Hát romantikával, mivel mással? A romantika az én gyengém J Azzal bárki meg tud fogni. Imádom és annyira megható volt a fejezet is. Tényleg nagyon élveztem. A helyesírással sem volt probléma. Szóval ismét egy blogos akire borzasztóan büszke vagyok!!


K.Dorika:
Szépen fogalmazol és a sztori is nagyon jó élveztem bár kicsit Spoileres, de ez még nem is lenne baj, ha a helyesírásod jó lenne. Kérlek figyelj te is arra, hogy ne csak megírd azt a fejezetet és feltöltsd, hanem igényesen csináld azt. Engem pl nagyon tud zavarni ha sok a hiba, szóval neked is ahogyan a többieknek is másolom ezt itt:  Nem te vagy az egyetlen ember akinél ugyan ezt fogom kijavítani, ne aggódj. Sokan nem tudják hogyan kell írni, csak írnak. A legnagyobb hiba amire a legalergiásabb vagyok az ez itt: - Szia, Jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni. – hadartam gyorsan. --- Ez itt nagyon rossz!!!!  Ez helyesen így néz ki: - Szia, jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni – harartam gyorsan. --- Gondolom sokan észre sem vettétek mi a különbség, hát ezért elárulom: ….akartam beszélni. – Na ide a gondolatjel elé nem teszünk pontot. Nem zárunk mondatot mielőtt bármivel jellemeznénk azt! Kizárólag akkor, ha annak semmi köze a mondathoz pl:  – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg. Viszont ahogy látod, ha lezárod a mondatot gondolatjel előtt akkor a gondolatjel után nagy betűvel kell kezdeni! Kivételnek számít a kérdő illetve felkiáltójellel ellátott mondatok. Oda feltétlenül ki kell teni, viszont attól még nem kell a gondolatjel után nagy betűvel kezdeni! Így: - Szerinted tetszem neki? – kérdeztem Drinát.  Kérlek titeket erre figyeljetek már oda, ez egy alapvető dolog!!!


Beky:
Na igen a te fejezetednél éreztem úgy, hogy wááá megőrülök. Igen pont te voltál az aki utolsó fejezettel nevezett és olyan függő véget hagyott neki, hogy a falat tudtam volna kaparni mikor végigolvastam. Mert a történet is nagyon jó, ráadásul izgalmas is volt, mert rettenetesen élveztem! Imádom amit csinálsz Beky és ezzel nem csak én vagyok így, hanem a rengeteg olvasó is, hiszen elárulom neked hogy az összes versenyző küzül neked érkezett a legtöbb olvasói vélemény. Viszont a helyesírásod elszomorított itt-ott. Néhol a nevek írásával is bajban vagy, de azt most inkább nem ragozom inkább csak úgy ahogy az előzőek is megkapod ezt itt:  Nem te vagy az egyetlen ember akinél ugyan ezt fogom kijavítani, ne aggódj. Sokan nem tudják hogyan kell írni, csak írnak. A legnagyobb hiba amire a legalergiásabb vagyok az ez itt: - Szia, Jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni. – hadartam gyorsan. --- Ez itt nagyon rossz!!!!  Ez helyesen így néz ki: - Szia, jó, hogy jössz, pont veled akartam beszélni – harartam gyorsan. --- Gondolom sokan észre sem vettétek mi a különbség, hát ezért elárulom: ….akartam beszélni. – Na ide a gondolatjel elé nem teszünk pontot. Nem zárunk mondatot mielőtt bármivel jellemeznénk azt! Kizárólag akkor, ha annak semmi köze a mondathoz pl:  – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg. Viszont ahogy látod, ha lezárod a mondatot gondolatjel előtt akkor a gondolatjel után nagy betűvel kell kezdeni! Kivételnek számít a kérdő illetve felkiáltójellel ellátott mondatok. Oda feltétlenül ki kell teni, viszont attól még nem kell a gondolatjel után nagy betűvel kezdeni! Így: - Szerinted tetszem neki? – kérdeztem Drinát.  Kérlek titeket erre figyeljetek már oda, ez egy alapvető dolog!!!
Mert sajnos engem ez tud zavarni a legjobban, hiszen ha már írunk és történeteket, akkor legalább már ennyit tudjunk, hogy a párbeszédet hogyan is kell!!!


Beth Rose Petrova:
Örülök, hogy te egy novellás bloggal jelentkeztél. Én személyszerint imádom a novellákat írni és olvasni is. Bár én ritkán írok olyat amely szomorú. Amivel neveztél az pedig…hát a hideg kiráz tőle. De ne vedd rossz értelembe, csak úgy a sztori miatt van. Ez érthető szerintem…hisz nem a legvidámabb a befejezése. Viszont az tetszett, hogy még sok bloggal ellentétben te magyar nevekkel dolgoztál. Igazából nagyon meglepett. Első ilyen olvasmányom volt. Szóval köszönöm neked! A sztori tehát jó, mert tanulságos, bár én így sem úgy sem ültem volna be egy részeg mellé hogy hazavigyen legyen az egy családtag vagy barát. Az izgalomra annyit mondanék hogy a vége az tényleg pokoli volt a gyomrom is összeszorult. A helyesírás pedig: GONDOLAT JEL ELÉ NEM TESZÜNK PONTOT!!!! KIZÁRÓLAG A KÉRDŐ ÉS FELKIÁLTÓ JELEKET SZOKTUK KITENNI. A PONT IS CSAK AKKOR KIVÉTEL HA AZ UTÁNA KÖVETKEZŐ UTALÁS/JELZÉSNEK NINCS KÖZE AZ ELŐZŐ MONDATHOZ MINT PL: – Minden bizonyíték erre utal. – Arcán egy halovány mosoly jelent meg.  Neked azért nem másoltam be mert csak egy helyen látható a novellában ilyen hely, szóval lehet hogy csak véletlen ezért nem akartalak lefárasztani, de azért figyelmeztetés képpen muszáj volt!


Jess:
Nagyon tetszik a lány főszereplő személyisége. Meg az egész sztori is. Hiszen hát Romantikus xD Nagyon élveztem amikor olvastam, mert szépen fogalmazol és a történet alapja is nagyon szuper és a helyesírással sincs semmiféle probléma. Volt pár rész amelyen jókat derültem, szóval számomra az izgalom is benne volt, mert nagyon élvezhető volt, ezenfelül érthető is. Büszke vagyok rád!


Bee:
Jacob & Renesmee, nekem is a kedvenc párosításom. És felfedeztem a történetben, hogy te Nessie-t szinte ugyan úgy formálod mint én, viszont nálam ugye már eleve megvan az, hogy szerelmesek közéjük nem állhat senki. Itt viszont Leah meglehetősen erős próbálkozó, nem adja fel egykönnyen. Tetszik ahogyan leírod, jellemzed a helyszínt, cselekményt és szereplő érzelmeit. Sokkal könnyebb így az olvasónak átélni azt amit te átnyújtasz nekünk ezzel a fejezettel. Nekem nagyon nagyon tetszett. A történet eleve adja magát…nagyon profi. A helyesírással egyáltalán nincs semmiféle probléma. Az izgalom pedig, naná hogy ott volt. A te történeted is tovább olvastam hiszen a függővégekben te is nagyon jól érzed magad. Szegény olvasók…  Viszont így hogy én azonnal tudtam olvasni kielégítettem minden olyan részem ami majd felrobbant az izgalomtól mikor vége lett a fejezetnek. Büszke vagyok rád Bee. És nagyon-nagyon tisztellek téged!!!


Kriszti:
Nem tudom miért, de szerintem neked még sokat kell fejlődnöd. A te fejezeted olvasásakor azt éreztem, hogy ide-oda kapkodsz. Nem értettem mit szeretnél kifejezni a történettel. Viszont hidd el, én sem profi szinten kezdtem. Fejlődésre mindenkinek szüksége van, de ahoz akarni is kell azt. Olvass minél többet. Mert a szóhasználat és a fogalmazás is elkapkodott. Értem én, hogy te szereted csinálni, én is mert ebben lelem az örömöm, és nem akarom hogy miattam abba hagyd. Szeretném ha tovább írnál és írnál mert te is lehetsz olyan mint itt azok a blogosok akiknek csupa-csupa pozitív dolgot mondtam. Egyébként pedig az eleje még érthető is volt, csak utána egyik percről a másikra hirtelen balesete lesz. Nem értem miért. De biztosan velem van a baj. Sajnálom ha bármivel is megsértettelek. Én viszont tényleg azt szeretném ha tovább fejlődnél. MERT KÉPES VAGY RÁ.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a véleményedet :) Örülök, hogy tetszett!
    Puszi,
    Alicia Mirza

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. És köszönöm, hogy elmondtad a véleményed. Igyekszem odafigyelni ezekre az apróságokra és javítok is rajta.
    Puszi: R

    VálaszTörlés
  3. Szia!!

    Köszönöm és örülök , hogy tetszett !
    Én is igyekszem oda figyelni ezekre a miniatűr de fontos dolgokra.
    Puszi .M. :D

    VálaszTörlés
  4. Szia Tiszti!
    Tőlem kapsz most egy hosszabb véleményt!
    Ha nem is említed meg, hogy várod a véleményünket, én úgy is megosztottam volna veled :-D ezt nem tudnám megkerülni.
    Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, szinte nem is kaptam kritikát, aminek egyrészből rettentően örülök, másrészből viszont sajnálom is, mert ebből tudtam volna építkezni. Teljesen biztos vagyok abban, hogy tudnál szép számmal negatívumokat is felsorolni, de köszönöm, hogy a pozitív oldalra koncentráltál. :-D
    Hát igen SP, ő tényleg egy nagyon megosztó figura. Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy ez az első történetem amit írok. Viszonylag rövid idő alatt jutottam el ehhez a terjedelmes fejezet számhoz :-D minden nap igyekszem részt írni. A férfi szereplőmet nem volt tudatos, hogy SP-ről mintázom meg, ez valahogy úgy jött, kedvelem a számait és minden cdje megvan. De /és most jön a lényeg/ nem vagyok rajongó! Utálom ezt a szót magát, nem járok koncertekre, sőt még soha nem is voltam. Már poénból tervezgetek egy ellátogatást. :-D
    De ezt hagyjuk, visszatérve azért lett ő a főszereplő, mert nagyon érdekes karakternek tartom. A történet kedvéért jobban beleástam magam az életébe, igyekeztem sok mindent megtudni róla.
    Örömmel hallom, hogy egy kicsit változott a véleményed róla és próbálod félretenni az előítéletedet, ez csak egy kitalált sztori, én így látom őt. A legnagyobb visszajelzés ez nekem! Voltak más olvasóim is akik, ezt mondták, vagy olyan is akadt aki megkedvelte a zenéit és mot már rajongónak tartja magát. Ez HATALMAS DOLOG!
    Ha tényleg el akarod olvasni a történetet, akkor szeretettel várlak a blogomban *-* és kérem a kiméletlen kritikát!!! ja és az első kb. 30 fejezetnél, legyél elnéző, mert az szörnyen kezdő, de az is én voltam... :-)
    Még egyszer köszönök mindent. Örülök, hogy részese lehettem a versenynek :-)

    VálaszTörlés
  5. Sziaaa!

    Hümmm mit is mondhatnék KÖSZÖNÖM a kedves szavakat! Nagyon aranyos vagy amiért így gondolod és merem remélni hogy azóta még inkább fejlődtem, ami az írás technikát, az izgalmakat és a szóhasználatokat illeti. Amikor befejeztem a Breaking Dawn utolsó sorait is... valahogy úgy éreztem... Hiányzik valami. Hiányzott az, hogy megtudjam mi történt azok után, hogy Nessie felnőtt...hogy vajon Jacob és ő maradtak testvérek/barátok vagy a kedvenc farkasomnak sikerült megszereznie a lenyomata szívét? Aztán csak úgy peregni kezdtek az események és úgy döntöttem leírom:) Mint később kiderült jól tettem, hiszen szerencsére sok olvasóra tettem szert akik mind szerették azt amit csinálok! Örülök, hogy neked is tetszett és remélem a többi fejezet is legalább ennyire elnyerte/elnyeri majd a tetszésedet!
    puszillak
    És még egyszer köszönöm!
    Bee

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Nagyon szépen köszönöm a véleményed! Nagyon jól esett. Hát igazából a helyesírással mindig is hadilábon álltam, szóval érdekes, hogy téged lenyűgöz. Bár az igaz, hogy igyekszem a legjobbat kihozni belőle, mivel maximalista vagyok és egyenesen zavar, ha valami nem stimmel és ahogyan írtad, igyekszem a tökéletességre törekedni, mert nekem úgy kerek egész egy fejezet.
    Ezt a blogos dolgot, ha megkérhetlek kifejtenéd? Mert nagyon nem fogom, hogy mit akartál ezzel mondani.
    Köszönöm a véleményed!

    Bett

    VálaszTörlés