2011. szeptember 22., csütörtök

Eredményhirdetés

Minie95
Imádom a blogodon az összhangot. Ritka az ilyen blog. Nagyon aranyosnak tartom, hogy évszaknak megfelelően van jelenleg szerkesztve. A fejléc passzol a háttérhez. A szöveg jól látható. A blogon jól ellehet igazodni. Így összesen megkapod a 10 pontot.

Bett
Összességében tetszik a blogod. Viszont nincs meg az a rendszeresség és gondozás, mint a többin Ettől eltérve: A fejléc passzol, viszont a szöveg nem igazán látható, más színt választanék a helyedben. A blogodon jól ellehet igazodni. Így összesen 9 pontot kapsz.

Kristine
Sötétség…imádom. Tetszik a blog elrendezése, viszont a fejléc kicsit már zsúfoltnak tűnik.
Tetszik, ahogy a bejegyzéseket általában megspékeled egy videóval vagy képpel. A fejezeteid viszonylag rövidek, de a szöveg jól látható. A blog viszont kicsit szegényes, fel tudnád dobni még pár dologgal, így kicsit kopár. Összességében tetszik, ezért 9 pontot kapsz.

Lorice
Ugyan úgy mondhatom a te blogodra is a kopár szót. Amúgy a színösszeállítás tetszik és a fejléc is, ahogy beleolvad a háttérbe. Viszont mivel friss blogoló vagy, ami azt jelenti, hogy még bele kell tanulnod pár dologba, nem szólhatlak meg azért, hogy nincs rendszeresség, viszont ezt ki kell majd alakítanod. Nem szeretném, ha egy ilyen jó sztorit felfüggesztenél. Csak érezz rá. Remélem megfogadod a tanácsom és nem hiába adok neked is 9 pontot.

K.Dorika
Nagyon tetszik az évszaknak megfelelő háttér és a fejléc is. Viszont a fejlécben picit zavar az a két színes kép. Ha a többi és az egész olyan szürkés, fekete-fehér akkor én azokat is megváltoztatnám az összhang miatt. A blogod összességében tetszik, ellehet igazodni rajta. Viszont ahogy közvélemény kutatásban is kitetted: Rendszertelenül hozod a fejezeteket. Hidd el, ha egyesek arra szavaznak, hogy nem, akkor is zavaró. Egy blog attól jó, és úgy alakul ki a közössége, ha rendszeresen tudják látogatni, mert rendszeresen van friss. Összesen 9 pontot kapsz.

Freeb
Lehet, hogy azt mondjátok nekem semmi sem jó. De a te blogod viszont kicsit zsúfolt. Nem olyan könnyedén lehet megtalálni a dolgokat. Lehet, hogy rosszul látok, de úgy veszem észre, hogy aug. 29.-én volt utoljára friss. Ejnye, egy ilyen jó blog megérdemli a sok látogatót. Csapj a lovak közé és hajráá. Engem kicsit zavar a háttér, de az még elmegy. Viszont nincs meg a betűknél az összhang. Kicsit dolgozz rajta. A történet címe is megragadta a figyelmem és ez jó. Összesen 9 pontot kapsz.

Libricica
Tetszik. A rendszerességet így sok blog után újra fellelhettem. A háttér hangulatos a fejléc is tetszik, a betű passzol, és összhangot alkot a bloggal. Sikeresen eligazodtam a blogon. Összesen 10 pontot kapsz.

Amy
Nincs összhang. A betűk mindenhol más színűek viszont a háttér totál fehér. A fejléc is érdekes, de kinek mi tetszik. Viszont, tetszik, hogy legalább a rendszeresség megvan. A képek és az idézetek/versek a bejegyzés elején/végén hangulatossá teszi a blogot, feldobja. Ezért 8 pontot kapsz.

Beth Rose Petrova
Nagyon tetszik a blogod, a színek jól összevannak hangolva, viszont a fejlécet nem teljesen értem. Nem illik a háttérhez, viszont szép. Azokhoz a rózsákhoz, nem színes hátteret tennék. Egyébként mindent összefoglalva tökéletes blogod van. Szépen írsz, és mindenki csak felnézhet rád. 10 pontot kapsz tőlem.

Krisz
Nem is tudom, milyen szóval lehet jellemezni a blogod… Tökéletes? Legtökéletesebb? Precíz?Egy olyan író vagy Krisz, amelyet ritkán talál az ember, én mint alacsonyabb rendű, felnézek rád, és gratulálok mindazokért amiket eddig elértél. Ha minden blog, így nézne ki, ahogy a tiéd, nem lehetne ilyen versenyeket csinálni… 10 pont.

Lainie
A színtelen blogok díját már meg is nyerted J. Nekem tetszik, hogy fehér, mert tisztaságot sugároz, ahogy a történet is. Most kezdted ezt a sztorit, amivel jelentkeztél, és már most örülök annak a rendszerességnek, amit látok. Megérdemled a 10 pontot. Bár én azzal a fejléccel kezdenék valamit, mivel zaklatottá tesz a fehérség mellett.

Kriszti
Rózsaszín, rendezett, aranyos. Tetszik, ahogy feldobtad a blogod, kiegészítőkkel és képekkkel. Nagyon vidám a blog, belépek, és jobb kedvre derülök…pedig, gyűlölöm a rózsaszínt. Viszont azt a fránya blogverseny bannert nem találom, a szemem rossz az tény, ezért nem vonok le pontot, de bízom abban, hogy tényleg csak a szemem csal. 9 pont.

Bee
A háttér és a fejléc egyszerűen gyönyörű, a blogon tökéletesen el tudok igazodni, szépen fel van díszítve. Hangulatos, szívesen látogatok be hozzád. A történet is szép, a fogalmazás is tökéletes, helyesírással sincs gond. Nagyon jó író vagy. Sok blogos példát vehet rólad. 10 pont.


Nagyon nagy szeretettel várom a véleményeket chaten és megjegyzésben is. Remélem senki nem haragszik semmiért, hiszen ez csak az én véleményem, a sok 1000 ember közül. Ja és amint látjátok 9 pontnál rosszabbat senki sem kapott, szóval megintcsak annyit mondhatok, hogy nem én döntök hanem az olvasók :) Hajrááá
Pusszancs Tiszti

5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Minden egyes szót köszönök szépen és nagyon jól esett mindaz amit a blogomról írtál. Sok munkám van benne és igyekszem tartani a szintet. Minden blogosnak sok szerencsét kívánok a versenyhez!
    puszillak
    Bee

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, nagyon jólestek. *pirul*
    Viszont kérlek, olyat ne mondj, hogy alacsonyabb rendű vagy, se nekem, se senki másnak, mert nem vagy az, és ilyen nincs is!
    Senkit se lehet a másikhoz viszonyítani, mindenkit csak is magához lehet és szabad!
    Igaz, nem ismerem az írásaidat, de még ha nem is úgy írsz mint a profik - jelzem, én sem vagyok az, egyszerű írópalánta, aki próbálgatja a szárnyait -, akkor is becsüld meg magad.
    Az írást, ahogyan mást is, lehet tanulni, nehéz, de lehet. Sokat kell gyakorolni. Egyet nem lehet tanulni, az pedig a fantázia, de szerintem neked azzal nincsenek gondjaid. Igazam van? ;)
    Amúgy pár sor alapján is levonható következtetés az illetőről, én pedig elolvastam amit fentebb írtál. A fogalmazásod szép, helyes, van véleményed és szépérzéked - ezt senki ne értse félre :P Szóval szerintem nagy baj nem lehet. :)
    Na jó, bocsi, kicsit elkalandoztam, de nem szeretem amikor valaki magát becsmérli.

    További szép hetet és napsütésben gazdag hétvégét kívánok. Valamint sok sikert és ihletet a verseny(ek)hez. :)

    Pusz, Krisz

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Bocsi, h csak úgy beleszólok, de az utolsó bekezdésed nem igaz. 9 pont alatt is adtál, méghozzá egyedül Amy-nek. Én mást gondolok Amy blogjáról, mint te, de ez már külön vélemény.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Dinah!
    Először is megjegyezném, hogy tévedni tudomásom szerint emberi dolog...
    Másodszor pedig Amy a második helyen áll. És ahogy szintén leírtam, ezt persze már nehezebb meglátni, hogy ez csak az én véleményem, nem sokat számít csak hozzáadódik, és szerintem ez nem sokat számít a végén... Bármit is rossz néven veszel, email címem tudod, itt nem tárgyalok.
    Üdv. Tiszti

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Bocsánat, ha a szöveg kicsit félreérthető volt, én nem leszólni akartalak, csupán felhívás akart lenni. És az, h Amy blogjáról én mást gondolok, mint te, csak vélemény akart lenni. Sajnálom, ha durván fogalmaztam.

    VálaszTörlés