2012. április 15., vasárnap

Eredményhirdetés!!! ~ Tavaszi Blogverseny


Cathy R.
Elrendezés: 9
Színek: 10
Fejléc: 10
Helyesírás: 7
Rendszeresség: 9

Véleményem:
Az elrendezés, végül is, a kinézetet is magába foglalja, és az pedig gyönyörű, minden megvan a blogon, vidám ( gondolom tükrözi a belső világod), tényleg nagyon tetszik. A fejléc bemutatja, hogy miről szól a történet, hangulatos, és szép rendezett. A lila szín megbabonáz, de tényleg...gyönyörű.
Helyesírás: Arról annyit, hogy a párbeszédes részekkel gond van. Az egy súlyos hiba. Gondolatjel elé nem tesszük ki a pontot!!! De amúgy máshol nincs gond. És akkor utolsó helyen említeném a rendszerességet. Ahogyan látom most került fel a 11. fejezet. Szép kis szám :) Mint minden művész – mert igenis azok vagytok – elvárjátok a véleményeket, arra amit csináltok. Én is művészkedem, és tudom mit jelent kritika nélkül belefogni egy új fejezetbe. Nincs kinek dolgoznod, bennem ez a gondolat kavarog, és hogy ezellen tegyek, szavazással biztatom az olvasókat, hogy hagyjanak valami jelet, arról, hogy elolvasták. Nem sok, de legalább látom, hogy mégis hány embert érdekli az amit csinálok. Ne add fel Cathy. Légy türelmes, mások sem úgy kezdték, hogy 280 rendszeresolvasó és 28 kritika. El kell érni ezeket a szinteket, azt pedig a rendszerességgel lehet! Hajrá! Nagyon ügyes vagy!

A fejléced: 50/35 pont


Lajbi:
Elrendezés: 10
Színek: 8
Fejléc: 9
Helyesírás: 9
Rendszeresség: 10

Véleményem: Talán és első és egyetlen fiú versenyzőm, aki lelkes méghozzá nagyon! Nagyon örülök, hogy itt voltál a versenyen, és olyan sokat dolgoztál, hogy több versenyzőm legyen. Köszönöm ezt neked! Volt egy két problémánk, de hagyjuk....mindenki követ el hibákat! Neked nem olyan blogod van mint a többieknek, te nem írsz történetet, te inkább a nagyközönségre hajtasz. De ehhez minden megvan a blogon! Ügyes vagy a korodhoz képest jó hogy elkezded a blogolást, az internet felfedezését, bár néha sokszor gondoltam azt, hogy neked a Jánosvitézt kellene még tanulnod, mégis jó hogy van egy ilyen kis lelkes egyén a csapatomban! Ügyes vagy, csak így tovább Lajbi!


A fejléced: 50/ 25 pont.

Emy:
Elrendezés: 10
Színek: 10
Fejléc: 10
Helyesírás: 10
Rendszeresség: 9

Véleményem: Hűha mit is mondjak. Egyszerűen elég csak ránézni, annyira szép, hogy már imádom! Átadja a tavaszi jóhangulatot! A helyesírásnál igazából csak a párbeszédes részt nézem, és most kénytelen voltam meglepődni, hiszen végre van valaki, aki tudja hogyan kell írni! Én úgy örültem!!! Rendszerességgel, volt egy icicpici problémám, de hát tudom, tanulás egyebek...nekem is közrejátszik. Más hibát tényleg nem leltem és csak annyit mondanék még, hogy tehetséges vagy! Soha ne add fel!!

A fejléced: 50/49 pont. ( A méret miatt nem tudom megadni a teljes pontszámot! :(( ))



Renée:
Elrendezés: 10
Színek: 10
Fejléc: 10
Helyesírás: 9
Rendszeresség: 10
Véleményem:
Hát igen, a szép blog mögött egy igencsak kreatív blogger rejlik, hatalmas képzeletekkel, álmokkal, ötletekkel. A blogod mindezt olyan szépen átadja. Nagyon tetszik és mindez nem is elég, a történet is izgalmas, érdekes és első olvasásra szerethető. Bár a helyesírás azaz a párbeszédek írása neked sem bökkenőmentes, de elnézhető. A legutóbb megírt fejezethez van egy csomó megjegyzés, ami arra utal, hogy van egy jó pár olvasód is, még ha néha nem is mutatják magukat :D Gratulálok, mestermunka, és ne merd törölni, mert....mert NE!!

A fejléced: 50/50 pont.

Katherine
Elrendezés: 9
Színek: 8
Fejléc: 10
Helyesírás: 10
Rendszeresség: 9
Véleményem:
Hűha...betölt a blog és mit látok? Őszi hátteret. Meg kell mondjam elbizonytalanított, pedig a fejléc olyan gyönyörű!! Gondolom azért barna a háttér mert a fejléc árnyalata is az, de nem hiszem h olyan fontosak azok a levelek oda, az annyira őszies hatást ad, hogy elszomorít ezen a szép tavaszi napon! :/ Egyébként ahogy az előbbi monológomból kiderült a fejlécért oda meg vissza vagyok! A helyesírás is nagyon sok helyen tökéletes, mégis találtam 1-2 helyen hibácskát, megadom a 10 pontot viszont, mivel a többiekéhez képest ez is haladásnak számít! A rendszerességgel nem vagyok elragadtava ugyan, de én sem vagyok jobb, szóval meg sem szólalhatok! Összességében szép, gondos blog, gratulálok.

A fejléced: 50/ 40 pont.

Vadócka:
Elrendezés: 9
Színek: 10
Fejléc: 10
Helyesírás: 10
Rendszeresség: 10

Igen. Igen. Igen. Nagyon szép!!! Talán az eddigi legjobb amit látok! Látom hogy tehetséges vagy és az nagyon sokat számít. Olvastam a novelláid és le a kalappal! Komolyan, nagyon-nagyon különleges vagy! Gratulálok neked, Vadócka ismételten, a már sok író mellett én is, csak azt tudom mondani, hogy MINDENKINEK rólad kell példát vennie! És mielőtt túl sokat dicsérnélek, elárulom, hogy miért kaptál az elrendezésre kevesebb pontszámot. A jobb oldali sávon néhány dolog ki-ki lóg az eredeti helyről és az rontja az egésznek a látványát. Vagy kicsinyítsd le, vagy töröld ki, ezt tudom ajánlani, mert tényleg elég rondító hatású.

A fejléced: 50/45 pont.

Szasza:
Elrendezés: 9
Színek: 9
Fejléc: 9
Helyesírás: 9
Rendszeresség: 9

Na, hát igen, a te blogod nem olyan mint a többieké, de attól függetlenül, nagyon jó. Tetszik a London stílus és a színek harmonizációja. A rendszeresség, hát hogy is mondjam....Te egy afféle dolgozó vagy a blogosok körében. Így aztán ezt nem is tudom pontozni, viszont valamivel feldobhatnád, pl. hírekkel, sztárokkal.... Valamivel ami odacsalogatja az olvasót. Tudod a pletyka a legrosszabb betegség és nagyon fertőző!
És akkor tennék is itt egy ajánlást! Ha szép fejlécet szeretnél, Szasza megcsinálja neked! Egyedi és nagyszerű! :D Örülök, hogy jelentkeztél, és hirdetni fogom a blogod az elsők között!


Fejléced: Na hát tőled olyat nem is kaptam!

Ezáltal:
III. helyezett: Vadócka
II. helyezett: Emy
I. helyezett: Renée - Nyereményed, emailban egyeztetjük! 


Gratulálok, és azért nézzétek meg, tényleg ők a legjobbak! 




A részvételt köszönöm mindenkinek, email-ben küldön hamarosan az okleveleket azoknak is akik most nem értek el helyezést! Boldooog Tavaszt mindenkinek! :D 

6 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy ilyen szépeket mondtál rólam :D

    VálaszTörlés
  2. Már megtanultam Jancsi vitézt :)

    VálaszTörlés
  3. WOW!!!
    Uram anyám! Tényleg én nyertem??? Komolyan??? Még mindig nem hiszem el. Hisz sokkal jobb blogosok is vannak nálam és nem is hozom olyan sűrűn a fejit.... de komolyan én nyertem?? Ez olyan hihetetlen. De nagyon boldog vagyok. Életemben először nyertem. (De még mindig nem tartom magamat olyan jó blogosnak.)

    De tényleg nagyon boldog vagyok. És örülök is!!!
    Köszönöm szépen, hogy részt vehettem ezen a versenyen. Máskor is szívesen jelentkezek.
    Ezer köszönet érte!!

    Renée

    VálaszTörlés
  4. Szió! Köszönöm szépen a véleményedet (: Gratulálok Renéenek! (:
    Én nem hittem volna, hogy második leszek.. :D
    Pussz :*
    Emy W.

    VálaszTörlés
  5. Sziaa!

    Először is köszönök szépen mindent, amit mondtál! Nagyon jól esett! :)

    Gratulálok Renéenek és Emynek is, megérdemeltétek! :D

    És még egyszer köszönöm szépen a harmadik helyet, igazán meglepett!

    Puszi: ☆ Vadóckaa ☆ ^^

    VálaszTörlés