2011. december 2., péntek

Októberi versenyünk végeredményei - Zárás!


Halihóóó
Megjöttem, ahogyan ígértem, és meghoztam az eredményeket. Igazából, rá kellett döbbennem ezen bejegyzés írása közben, hogy igazából ezt, szabályosan nem lehet csinálni. Mármint úgy értem, hogy Ti itt mind, más-más időpontban kezdtétek el író szárnyatokat bontogatni. Vannak akik régen, és már nagyon profik, és vannak akik most nemrégen, és még csak fejlődők. Én személyszerint, még nincs egy éve, hogy belekezdtem. Pontosan 2011. február. 02. Mondanom sem kell milyen borzalmas lett az első fejezet, de megtanultam a hibáimat kijavítani, és nem adtam fel! Ti sem fogjátok! Senki nem profi, főleg nem én, de a hit mindenkiben megvan. Tudom azt, hogy mindenkinek szüksége van a biztatásra, olvasókra akik könyörögnek a következő fejezetekért és dicsérnek, igazából ők azok akik segítenek nektek. És én úgy gondolom, hogy én nektek csak egy kegyetlen olvasótok vagyok, aki sokszor igazságtalanul még sorrendet is állít közöttetek, pedig mind-mind ugyan olyan tökéletesek vagytok.


Jess: Tánc, verseny, szerelem, baleset, döntések…Boldog befejezés. Ugyan kell más egy kiváló novellába? Ugyan dehogy. Nagyon szépen megírtad, tetszett és élveztem. A helyesírásoddal egy szál probléma sincs. Ahogyan már mondtam, Imádtam a történetet, végig izgultam, és a hét versenyző közül az egyik legjobb novella a tiéd, mely kezeim közé került.
Helyesírás: 10
Tartalom: 10
Fogalmazás: 10
Szavazatok: 8Beky: Imádtam a novelládat, melyen látható volt a törekvésed, hogy minél jobb legyen, és elárulom, neked sikerrel jártál. Nagyon ügyesen megírtad, és tudod, hogy én eleve tisztellek azért, amiért harcolsz az írásért. Sokat fejlődtél és tudom, hogy még fogsz is. A helyesírás terén tudod, hogy még van mit. Viszont, én is elkezdtem valamikor, csupán még most lesz egy éve. De én nem adtam fel, fejlődtem, na persze még most is van mit, szóval nagyon szeretném, ha soha nem adnád fel, és bizonyítanál nálam mindig, mert én szívesen segítek neked.
Helyesírás: 7
Fogalmazás: 9
Tartalom: 10
Szavazatok: 10


Minie95: Törpilla és Törperős külöleges, de erős kapcsolata, mely szerelemmé alakul.
A történetnek már az eleje megfogott, de nagyon. Nagyon szépen megírtad, és az alaptörténet nagyszerű volt. És ami pedig nagyon meglepett, hogy helyesírási hiba, mármint az amelyiket a legjobban figyeltem nem volt. Kevés ilyen volt a versenyzők közül, de ezt a végén még szemléltetni fogom kik azok akiknek ezzel nincs gondja.
Helyesírás: 10
Tartalom: 9
Fogalmazás: 9
Szavazatok 10


Alicia Mirza: Mark és Annabel…A kapcsolatuk oly bonyolult volt, nehezen jöttek össze, nehezen váltak el egymástól, viszont mikor újra összejöttek, szép teljes lett a novella. Együtt készülhettek az orvosira, mindenki boldog volt. Az fogott meg igazán a történetben, hogy szépen vezeted fel a dolgokat és ugyan úgy viszed végig az egész történeten keresztül is.
A helyesírás nálad is kiváló, ahogyan említettem ez nem sokatoknál van így, és örültem nagyon, amikor egy igényes munkát tartottam kezeim között, köztük a tiédet is.
Helyesírás: 10
Tartalom: 10
Fogalmazás: 10
Szavazatok: 10

Sarah Sparkle: Te olyan rejtélyes vagy, de szerintem ezzel babonázod meg az olvasóidat, legalábbis engem biztosan. Helyesírási hibáid nem voltak, egy-két elírás, amit javítottam is. A történet magában, már amit ismerek belőle….rejtélyes, de iszonytatóan jó.
Helyesírás: 9
Tartalom: 9
Fogalmazás: 10
Szavazatok: 10

Bee: Tudom jól, hogy első novellád volt, de az összes novella közül az egyik legjobb. Nem kell hozzá sokminden, és gyorsan kiismerted magad. Huszonegy oldalas lett, végig minden oldalon izgalommal. Néhol a saját pólómat téptem, és siettem az olvasással, hogy minél előbb, fényderüljön, mi miért van. A helyesírásod kiváló, és büszke lehetsz arra, hogy ilyen igényes és átdolgozott munkát tudsz kiadni a kezeid közül. Gratulálok, és remélem még egy csomó novellát olvashatok tőled.
Helyesírás: 10
Tartalom: 10
Fogalmazás: 10
Szavazatok: 10

Pharm: Hosszú novellát vehettem kezeim közé mikor megkaptam a munkád. De mikor végére értem, mégis olyan rövidnek tűnt. Igazi novella volt. Melynek cselekményei között elveszik a terjedelem, és az olvasó végig izgulja az egészet. Novella írásban nagyon jó vagy, viszont az írással, mármint a párbeszédekkel úgy látom neked is adódott problémád. Többször szemléltettem már, és tudom, hogy tudod, de itt a párbeszéd minimum 50% nem volt jó, és ezt nagyon sajnáltam, a kiváló novella mellett.
Helyesírás: 7
Tartalom: 10
Fogalmazás: 10
Szavazatok: 10És akkor itt lennének az eredmények:

3. helyezett: Jess
2. helyezett: Bee
1. helyezett Alicia Mirza


Ezen embereknek mondanám, hogy emailben intézünk mindent, oklevél stb. Alicia tőled pedig, várok egy postázási címet, melyre majd nyereményed küldhetem. Köszönöm.


A Karácsonyi Blogversenyünk még a mai nap folyamán indul!
Tájékoztatás a délután hátralévő részében.

2 megjegyzés: